winter pictures

Har varit ute och fotat med Lina idag och här är resultatet! :D Vi brukar alltid fota varandra med varandras kameror för de som inte visste ;)

julafton

God jul i efterskott! Blev en riktigt mysig julafton med massa julklappar :D 


Foto: Amanda (jag) Canon EOS 1000D

JAG FICK:

*1500 kr
*Dove, bodylotion & Showereel
*2 handkrämer
*Bobbys hårspray
*mascara
*ansiktsmask
*Eclipse- filmen
* 4 till filmer
*2 armband
*presentkort på gina
*presentkort på H&M
*presentkort på team sportia
*lösögonfransar
*ögöonfrans-böjare
*2 necessärer
*örhängen
*badbomb
*tvål
*muffinsformar (sikikon, flergångsanvända)
*Muffinsreceptbok
*muffinsformar (gireaffmönster)
*muffinsformplåt
*the sims 2 (till macen)
*bokstöd
*boken- du äger
*plånbok
*after eight
*tights
*väckarklocka
Ja det var nog allt! :D I morgon ska jag in till stan på mellandagsrean och kanske köpa en iphoneeeeeeeee :D :D

julgranen på plats


vatten

det är faktiskt mina första vattenbilder. Konstigt nog har jag aldrig fotat det innan :) Men någon gång måste ju bli den första. Nu ska jag gå ner till köket och baka knäck :D

old picture

Hittade en bild från en gammal fotografering med Lina! Alltid kul att kolla igenom gammla bilder som man helt och hållet glömmt bort!
Nu är det bara att stå ut 2 dagar till innan jullovet, har ni fått jullov än? :)

städning pågår...

Ska just nu städa och julpynta mitt rum (på bilden) som jag önskar var så här städat ;)
det är lite halvt bloggpaus här i juletider! Man tycker ju att man borde få mer tid över när det inte är något plugg men icke sa nicke. Jag tänkte fota lite idag för vi har vart på julbord och ätit oss tjocka ;) men när jag sätter mig i bilen tar batteriet i kameran slut, så synd eftersom det var hur mysigt som helst där vi var.

13 december

Glad lucia säger jag bara! Har stått i luciatåg och sånt nästan hela dagen, föreställningen på morgonen blev kaos och men nu på kvällen gick det faktiskt riktigt bra. Är lite trött nu och är inte vidare sugen på skola i morgon. Har mer lust att ta jullov faktiskt.

dagen innan lucia

Jag och Ebba blev väckta i morse klockan 13.15, och steg inte upp föräns en timme senare. Vi kom hem runt 2 igår och den dagen var awesome :D Det var julkonsert som vi medverkade i och efteråt var det julfest med massa roligt folk i kyrkan :) Snart ska jag städa och sedan duscha, i morgon är det lucia och ska locka håret ikväll.

tips, tack!


Jag behöver verkligen tips på vad man kan fota på vintern!! Det känns som om det inte finns något förutom snö, inte här där jag bor iaf! Sen blir det mörkt så snabbt med...... På sommaren är det bara att kliva ut genom dörren och genast hitta något man kan fota.
Ni får gärna dela med er av era tips vettja, jag är tom av tips (x
Nu har jag tjatat ut ordet "tips" känner jag, haha!

let it snow...

det blir en vit jul i år som alla hoppats på! Jag tog precis fram ritplattan och målade lite! Ja, svarta strecken ska vara lite utanför ;) Vad tycker ni? :D

jag vill vara brun

Vill vara brun! :D bild från kreta och på den veckan kan man ju säga att man blev riktigt brun. Eller helst vill jag utomlands snart till ett varmt land, fast efter julen och nyår och allt.
Har varit på stan idag med Ebba, och fick med mig lite julklappar hem :) Dock är jag inte klar utan ska köpa till 4 personer till, men vad vet jag inte?

mums

Jag kommer hem, öppnar dörren och är lite små trött men skiner genast upp när jag får se vad som ligger på hallbordet! Det ligger en stor stor påse/box med godis från Kanarieöna! :D Alltså har mormor och morfar köpt en sån till mig med massa gott godis i! MUMS och jag gillar min mormor och morfar, hihi ♥
Nu blir genast kvällen lite roligare trots alla läxor.

RSS 2.0