Paintball :D

Nu ska jag alldeles strax sticka iväg och köra paintball med Emma och Elin! :D Åh det är så kul, har kört det en gång innan :) Och det var ju verkligen as kul!! Hinner inte blogga mer för nu ska jag åka. Tar inte med kameran men tar nog några kort med mobilen...
Ha det bra så länge ♥
Glömde säga att designen är helt fel, ska ända på den när jag kommer hem :)

Datorn + godis


Sitter här med en godisskål och bloggar :)) Mums, har precis vart på Webes och jag kan nästan kalla mig stamkund där för jag är där varenda fredag (nästan). Idag var det sista dagen jag praoar på ICA och det betyder HÖSTLOV! :D Nu ska jag njuta av fredags eftermiddagen och käka godis som snart kommer ta slut.
På fredag nästa vecka åker vi till stockholm med en annan familj och det blir AWESOME! Tänk er en helg i stockholm, ett mysigt hotell, shopping, goda resturanger på kvällarna och träffa vänner. GÖTT

♥ underbara vänner ♥

Jag vill bara säga att jag älskar mina vänner. De är så sjukt underbara och så sjukt kul! :D Har precis träffat massa tjejer hemma hos Erika, och vi har snackat om massor. Vi träffas varje torsdag och har bönegrupp! först äter vi och snackar, sedan pratar vi om ett speciellt ämne, pratar om en del problem och hur veckan har varit! Vad vore jag utan mina kompisar? I slutet pratar vi om allt möjligt :) Det är bara helt underbart!


Snabbt inlägg

HEJSAN! Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag i morgon och det gillar vi jätte mycket! Igår blev inget bloggande eftersom jag hade mycket för mig hela dagen.
Vad svårt det är att komma på saker att skriva!!!! Men ska bara säga att bloggen och designen ska absolut inte vara så här, jag vet att den är ful än så länge. Gjorde den lite slarvigt en kväll, i förr går började jag med en ny design eller egentligen en ny header bild i photoshop elements men råkade radera den :( Ni får stå ut så länge ;)
Nu måste jag städa, äta och sedan ska jag iväg. Egentligen borde jag inte sitta här för nu får jag strax bråttom
Tänk i sommras, då kunde man sitta utomhus vid datorn och det var inte ens kallt. ↓

min namnsdag

Idag är den Amanda-dagen :D
Grattis till mig, firas med lite marängsviss :)

FRIDA

Blir alltid lika glad när man ser tidningen "FRIDA" ligga i brevlådan! :) Så nu blir det att läsa den i kväll, kanske med en kopp varm choklad! Denna gången fick man även med en concealer, inte fel alls.

monday

Idag har jag gjort dagens två goda gärningar enligt en kund på ICA! :D hahaha, jag hjälpte henne med 2 saker så nu är man hjälte, eller ja nästan iallafall! Efter praoen tog jag in bussen till stan för jag går på dans. Och har gjort sen många år tillbaka. När jag åkte hem var det redan mörkt. Hösten kommer så snabbt och jag längtar verkligen till julen, men hösten är mysig också. Snön är borta och det är nog ändå bra, den kan komma den första december enligt mig! :D
Ikväll har jag mest kollat på teve, blir så när man är lite trött. Räknade även ut att jag stått upp i 8 timmar idag och blev inte ens trött, det kallar jag bra :) Nu, ska jag göra i ordning min matlåda tills i morgon.
Såhär fint väder var det idag:

dag med Ebba

Dagen tillbringades med Ebba :D Eller ja, iaf eftermiddagen. Vi spelade sims och det var 4453 år sen! hahahah, hon stoppade in tårtan i diskmaskninen! xD Sen tog vi massa flumkort och det var ett tag sen jag skrattade så mycket! :D Hur ful kan man vara liksom, hahahahahahah!
Ikväll ska jag titta på film och bara slappa lite. Det är en ny vecka i morgon med fullt av möjligheter! Plus att det blir min sista vecka på praoen.
Här är en bild på Ebba:
och en på oss tillsammans. Dock är bilderna från maj 2010

good morning

Jag gick upp för en halvtimme sen och är idag riktigt utvilad. Det blev inget bloggande igår för jag spelade in en film! Vi var ungefär 30 pers, det var stora filmkameror, mikrofoner i taket och manus och allt. Kändes som att spela in en riktig film! Vi var där redan klockan 9.00 på morgonen, vi hade med oss flera kläds-ombyten som vi skulle ha under dagen. Filmen skulle vara utspelad som flera dagar.

Första scenen åkte vi till skolan och spelade in, en del hade på sig peruker och alla gick in för det. Sedan fortsatte filminspelningen under hela dagen, på olika platser. Vi åt pizza till lunch och han sticka hem någon timme, så jag och Ebba åkte hem till henne, kollade på teve och åt mellanmål. Det slutade klockan 23.00 i kyrkan och alla var jätte trötta! Men det hade vart en rolig dag. Filmen var verkligen inte klar utan idag är en del och fortsätter att spela in, jag hade ingen scen som jag behövde vara med i idag så jag fick ledigt. Annars spelar jag en reporter :)
Idag har jag inga planer för dagen än, vi får se vad som händer! Fick föresten frukost på säng :D Och nu sitter jag i pyjamas och äter ostbågar och godis, mums! :D
Som en del inte visste brukar jag och en kompis Lina vara ute och fota varandra, vi har ungefär lika kameror. Så hon fotar mig med min kamera och jag fotar henne med hennes kamera. Här en en bild från den senaste fotograferingen.

en perfekt fredag!

åh, detta är verkligen en perfekt fredag! :D När jag vaknade i morse var det typ vinter och snö, fast nu när jag kommer hem är det en underbar höstdag med solsken. På praoen fick jag reda på att jag behövde bara jobba till klockan ett idag! Och det var faktiskt kul idag och packa upp varor. Nu när jag kommit hem fick jag en superkick och städade rummet, inte likt mig. Nu har jag ett välstädat rum och musik som spelas högt. Är på mitt bästa humör!!!

Snart ska jag sticka till Webes och köpa godis och gå ut på en härlig fotorunda, musik i lurarna ska jag ha med. Sedan ska jag sticka hem till min kompis Ebba (praoar på bernads) och äta tårta som hon bakade på bernads idag. Det blir riktigt trevligt ;)
Ikväll blir det JAVA (ungdoms-sak i kyrkan) och där är det nämligen "so do you think you can dance" tema. Jag har dansat sen jag var 7 år så ser jag fram emot.
En bild jag precis gjorde på typ 40 sek ;)

tro det eller ej men det snöar!

Ja det är faktiskt sant! Det snöar :D Jag älskar snö, det är så mysigt när man sitter inne och så snöar det massa ute. Fast det är kanske lite tidigt, det är ju bara oktober. Jag längtar mycket till julen, tänk er att man sitter inne och bakar pepparkakor och knäck och så luktar det julgran, ute är det fullt med snö och det spelas julmusik. Fy vad mysigt.
Men nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan, hon är helt sjuk! HAHA, så på tv 3 vettja! :D

dagens tips :)

LOVIKA-VANTAR

Perfekt när det är riktig höst, både skönt och snyggt!


foton

Så här blev som  jag precis tog:
Föresten är skorna nya :D

äntligen fota!

Äntligen ska jag fota! :D  Vill ju testa nya reflexskärmen, har inte orkat gå ut i veckan. Håller även på att bli sjuk eller att få en förkyldning. Är lite hängig och har hosta, inte kul.

Tog bussen en halvtimma tidigare från praoen idag och glömde min plånbok på bussen, tur att jag inte hade något i. Perfekt att solen kom fram nu! Lägger upp lite bilder när jag kommer in igen!
Let's take some pictures :) 

min smyckelåda

har precis gjort i ordning min smyckelåda! Fick den häromdagen när jag fyllde år. Det är alltid kul att fixa sådana saker tycker jag. Övre är ena delen av smyckelådan och nedre är en svan man har sina ringar.

pizza på menyn

Jag är ganska trött nu, var en lång dag på praoen. Snart ska jag äta pizza, Hawaii såklart! Det äter jag alltid för att det är den godaste pizzan. Efter maten ska jag sticka upp till Ebba och repa med bandet : Pink Plektrum Länken är till våran blogg.

designen inte som den ska

Jag nästan ingenting när man ska göra designen men har lyckats i alla fall ha en bild som header. Så det är därför den ser lite konstig ut och den är absolut inte klar!

Idag har jag praoat som vanligt, jag är på ICA och packar upp varor. Man är väldigt trött i benen i slutet av dagen och det bästa är när man sätter sig i bussen hem och kan vila! I eftermiddags har jag försökt förstå mig på detta och sedan har jag lagat mat. Falukorv och potatis-mos. Skulle egentligen vart ute och fotat med min nya refelxskärm som jag fick igår. Men det var för blåsigt och regnigt, hösten är verkligen här. I helgen var det super fint väder så då tog jag med kameran ut på en lite tur. Här är några höstbilder som jag tog:

en början...

Det här är första inlägget då! Jag heter som sagt Amanda och är 15 år. Faktiskt så fyllde jag femton igår, och jag går i 9an.  Mina intressen är musik, kompisar och att fota. Jag har haft en del små-kameror tidigare men i juli köpte jag min första systemkamera (en Canon EOS 1000D) och upptäckte foto-intresset. Fotade mycket i somras och tänker fortsätta med det även om det är mycket plugg.
Annars spelar jag piano och har gjort sen jag var 6 år, tar två lektioner i veckan och spelar i ett band. I denna blogg tänkte jag skriva lite om mitt vardagliga liv och lägga ut en del bilder som jag tagit. Fotar mest porträtt och närbilder.
Hoppas ni gillar det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0